Lopende vacatures

01

Senior adviseur (zzp)

Als senior adviseur ga je direct zelfstandig aan de slag met online (herstel)advies. Je bent in het bezit van tenminste Wft-Vermogen en je hebt +3 jaar relevante werkervaring. 

Verwacht inkomen: + 5000 euro op fulltime basis (zzp).

02

Junior adviseur

Sta je aan het begin van je carrière dan ben je van harte welkom als adviseur! Je hebt minstens Wft-Vermogen papieren en je bent bereid om te leren. Via ons coachingstraject ontwikkel jij je binnen no-time tot financieel expert. 

Verwacht inkomen: 2000 – 4000 euro op fulltime basis (loondienst en zzp mogelijk). 

03

Adviseur in opleiding

In januari 2021 begint de eerste lichting Adviseurs in opleiding bij de WeAdvize Academy!  Hiervoor zoeken wij 5-10 gemotiveerde mensen die carrière willen maken in de financiële dienstverlening.

Gemiddelde verdiensten: 800 – 2000 euro en een persoonlijk opleidingsbudget.

04

Traineeships & Interimklussen

Gebruik WeAdvize als springplank naar een carrière in de financiële dienstverlening. Wij helpen jou om een opleidingstraject te vinden dat helemaal aansluit bij jouw wensen. Als gedetacheerde trainee/interimmer kom je terecht bij de grote banken en verzekeraars en ontwikkel jij je in razend tempo tot financiële topper.

Gevonden wat je zocht?
Solliciteer direct!

Via onderstaand contactformulier kan je gemakkelijk solliciteren. Je kan ook een open sollicitatie insturen naar info@weadvize.nl.

Interesse in de volgende functies:

In het bezit van de volgende papieren:

7 + 4 =