Over WeAdvize

Wat Weadvize doet

Bij Weadvize staat pensioencommunicatie centraal. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van financieel advies aan iedereen die dit nodig heeft, maar wij bieden als consultant ook advies en strategieën voor pensioenfondsen en werkgevers met betrekking tot de nieuwe Wet Toekomst pensioenen. Wij helpen bij keuze begeleiding, presentaties en persoonlijke gesprekken met pensioendeelnemers.

Onze expertise in begrijpelijke pensioeninformatie

Onze kracht ligt in onze jarenlange ervaring in het eenvoudig uitleggen van complexe financiële materie, zodat iedereen daadwerkelijk aan de slag kan met zijn of haar pensioen. Weadvize maakt moeilijke zaken begrijpelijk en zelfs leuk. We begrijpen dat het onderwerp pensioen voor veel mensen zo ingewikkeld is, dat alleen heldere en persoonlijke communicatie kan leiden tot activatie. Daarom zetten wij ons maximaal in op  helder en toegankelijke informatie.

Efficiënte en grootschalige aanpak

Weadvize heeft een bewezen track record in het grootschalig inzetten van callcenterpersoneel en gecertificeerde adviseurs. Ons team is getraind in het efficiënt verwerken van grotere aantallen deelnemers. We passen onze benadering aan op basis van de specifieke behoeften van verschillende groepen deelnemers. Of het nu gaat om individuele gesprekken, presentaties of andere communicatievormen, wij weten hoe we effectief kunnen omgaan met grotere volumes.

Omnichannel aanpak voor optimaal resultaat

Bij Weadvize geloven we in een omnichannel aanpak om het maximale resultaat te bereiken. We maken gebruik van diverse communicatiekanalen, zoals telefoon, e-mail, chat en sociale media, om deelnemers op de meest geschikte manier te bereiken. Hierdoor kunnen we een breder publiek bereiken en zorgen voor een effectieve communicatie-ervaring.

Verzamel de juiste mensen voor uw behoeften

Wat misschien wel het belangrijkste is: wij kunnen de mensen verzamelen die u als klant nu nodig heeft. Of het nu gaat om grootschalige communicatiecampagnes of individuele gesprekken, Weadvize beschikt over het personeel en de expertise om aan uw specifieke eisen te voldoen. Onze gecertificeerde adviseurs en callcenterpersoneel zijn toegewijd aan het leveren van hoogwaardige service en het behalen van de gewenste resultaten voor uw organisatie.

Maak gebruik van onze expertise in pensioencommunicatie

Benut vandaag nog de ervaring en expertise van Weadvize op het gebied van pensioencommunicatie. Neem contact met ons op om te ontdekken hoe wij u kunnen helpen bij het effectief communiceren van pensioeninformatie aan uw deelnemers. Samen zorgen we ervoor dat pensioen en de financiële situatie  begrijpelijk, relevant en boeiend wordt voor iedereen.

 

Jaar ervaring

KLanten voorzien van persoonlijk advies