Financieel advies anno nu

Wft gespecialiseerd callcenter

Wij benaderen klanten van intermediars op een professionele en correcte wijze, met oog voor commerciële kansen.

De nieuwe generatie financiële toppers

Bij de WeAdvize Academy leiden we intern wft-personeel op, middels een unieke combinatie van theorielessen, stages en vele praktijkopdrachten. 

Expert in online werken

Advies op afstand heeft de toekomst. Wij werken met de beste tools voor een persoonlijke klantbeleving, maar dan zeer efficiënt, kostenbesparend en AVG proof. 

Maatwerk oplossingen

Naast onze standaard diensten – HOS, LAS, en trainingen – bieden we oplossingen op maat voor alle online diensten waar u Wft-personeel voor kunt gebruiken.

Tijdelijk meer Wft-personeel nodig?

Wij denken met je mee!

 

Wft-personeel nodig?

Echt inzicht verschaffen en oplossingen aandragen levert 2 zaken op: tevreden klanten die werkelijk geholpen zijn en een investering die zich áltijd terugverdient.

WeAdvize is uw partner in adviseren en vindt dit bovendien het leukste wat er is!

Ons doel is om iedereen van financieel inzicht te voorzien. Of dit nou een groot bestand van duizenden Leven-klanten is, of een lijst van 100 hypotheekleads. Elke klant krijgt bij ons persoonlijke aandacht en wordt voorzien van correct, integer advies. 

Onze adviseurs zijn getraind in het voeren van online (telefonische) gesprekken. Wij werken hiervoor uitsluitend met Wft-gecertificeerd personeel.

Onze mensen zijn stuk voor stuk betrokken en denken mee, met de klant, maar zeker ook met u als opdrachtgever. De insteek van het gesprek kan wisselen en hiervoor maken we in goed overleg met u een plan van aanpak.

WeAdvize adviseurs hebben uitgebreide callcenter ervaring en zijn dus goed aan de telefoon. Altijd met oog voor commerciële kansen, op een integere manier en met veel kennis van zaken.

Op deze manier onderscheidt WeAdvize zich van het standaard callcenter en zijn wij de ideale partner voor het intermediar dat meer uit zijn portefeuille wilt halen.

Jaar ervaring

KLanten voorzien van persoonlijk advies

WeAdvize Academy

Spreekt de financiële branche je aan? Ben je geïnteresseerd in vermogensopbouw en wil je mensen hierbij helpen? Het WeAdvize opleidingstraject stoomt je vanaf dag 1 klaar voor het werk als financieel adviseur. Je leert alles over het nieuwe beleggen en ontwikkelt vaardigheden die nodig zijn om gedegen advies te kunnen geven.

Na dit traject ben jij er klaar voor om als gecertificeerd young-professional aan de slag te gaan. Je kan direct aan het werk als adviseur voor WeAdvize of ontdek de financiële markt verder binnen ons detacheringstraject!

Heb je nog vragen?

Valkenburgseweg 37, 2331AA Leiden

085 - 06 08 384

info@weadvize.nl