Beste nieuwe klant,

Van harte welkom bij Weadvize! Wij waarderen uw keuze voor onze financiële inzichttool en kijken ernaar uit om u te helpen uw financiële doelen te bereiken.
Om toegang te krijgen tot de inzichttool, vragen wij u om in te loggen via deze speciaal voor u aangemaakte link: Houd er rekening mee dat de inzichttool momenteel alleen beschikbaar is op een PC en bij voorkeur in een Chrome-browser.
In de bijlage van deze e-mail vindt u een stapsgewijze handleiding voor het inloggen op de inzichttool. Hiermee kunt u uw persoonlijke dashboard openen en uw financiële situatie in kaart brengen.
Wist u dat het ook mogelijk is om uw financiële inzichttool uit te breiden naar een compleet financieel plan? U kunt dit doen door te klikken op de “delen met de adviseur”-knop. Wanneer u dat doet, nemen wij binnen 48 uur contact met u op om een afspraak te maken voor een online gesprek met een financiële planner. De meerprijs voor dit gesprek en de daaropvolgende rapportage is €195,-.
Onze financiële planners helpen u graag bij het opstellen van een persoonlijk financieel plan dat rekening houdt met uw doelen en behoeften. Dit kan onder andere gaan over uw pensioen, vermogensopbouw, hypotheek of verzekeringen.
Als u vragen heeft over het gebruik van de inzichttool of over het uitbreiden naar een compleet financieel plan, kunt u altijd contact met ons opnemen. Wij staan voor u klaar om u te helpen.
Bij Weadvize vinden wij dat iedereen recht heeft op een financieel plan. Wij willen u daarom de mogelijkheid bieden om uw financiën op orde te krijgen en uw financiële doelen te bereiken.
Met vriendelijke groet,

Het team van Weadvize